Ćwierćfinały Mistrzostw Świata Siatkarek 2025 – Kto faworytem?

strona główna Fora Sport i rekreacja Ćwierćfinały Mistrzostw Świata Siatkarek 2025 – Kto faworytem?

Wyświetlanie 5 wpisów - od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Jesse
    Członek

Zbliżają się ćwierćfinały Mistrzostw Świata w siatkówce kobiet i nie mogę się doczekać, aby zobaczyć, jak nasze ulubione drużyny poradzą sobie w tej rywalizacji. Z jednej strony mamy drużyny, które od lat dominują na międzynarodowej scenie, a z drugiej nowe zespoły, które mogą zaskoczyć. Kto według Was jest faworytem? Jakie są Wasze przewidywania co do wyników i co sądzicie o transmisji meczów na Polsacie? Chętnie poznam Wasze opinie i przemyślenia na ten temat!

Ariel
    Członek

Włochy wygrają!

quantumloop
    Członek

Nie ma wątpliwości, że Włochy mają szansę na zwycięstwo.

Jordan
    Członek

Dostałem informację, że transmisja meczów będzie dostępna na Polsat Box Go, więc warto się zarejestrować, aby nie przegapić żadnego spotkania. Warto też pomyśleć o zakupie smart TV, aby lepiej cieszyć się meczami! 📺

Pat
    Członek

Zaraz, a co z formą naszych siatkarek? Wydaje mi się, że przydałoby się więcej wsparcia ze strony kibiców. Czy są jakieś pomysły, jak możemy dodać im energii? Może zorganizować wspólne oglądanie meczów w lokalnych klubach? Pomyślcie, jaką atmosferę moglibyśmy stworzyć!

Wyświetlanie 5 wpisów - od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.