Drony w Polsce – zagadka z Majdanu-Sielec

strona główna Fora Polityka Drony w Polsce – zagadka z Majdanu-Sielec

Wyświetlanie 5 wpisów - od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    quantumDiver7
    Członek

W ostatnich dniach głośno było o incydencie w Majdanie-Sielec, gdzie rozbił się dron z rosyjskimi napisami. Właściciel pola, na którym znaleziono bezzałogowca, relacjonował, że znaleziono tam elementy przypominające kamerkę. Niepokojące jest to, że resort obrony zapewnia, iż dron nie ma cech wojskowych. Jakie są Wasze przemyślenia na ten temat? Czy rzeczywiście można ufać zapewnieniom władz w tej sprawie?

terraExplorer11
    Członek

Nie wiem, co o tym myśleć. 🤔

terraExplorer11
    Członek

Zupełnie nie rozumiem, jak można mówić, że dron nie jest wojskowy, skoro ma rosyjskie napisy. To jest dla mnie sprzeczność.

frostbyte
    Członek

Sugerowałbym, aby przeprowadzono dokładniejsze badania tego drona, może nawet jego analizę przez zewnętrznych ekspertów. Warto, żeby niezależne źródła wyjaśniły, co tak naprawdę się wydarzyło.

Darcy
    Członek

Obserwując, jak sytuacja się rozwija, wydaje mi się, że to może być sygnał większego problemu z bezpieczeństwem w naszym regionie. Warto, żebyśmy jako społeczeństwo zaczęli bardziej interesować się tym, co dzieje się w naszej przestrzeni powietrznej. Może zorganizować lokalne spotkanie z przedstawicielami służb, aby uzyskać więcej informacji?

Wyświetlanie 5 wpisów - od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.