Lekkoatletyczne mistrzostwa świata w Tokio – piąte miejsce polskich sztafet

strona główna Fora Sport i rekreacja Lekkoatletyczne mistrzostwa świata w Tokio – piąte miejsce polskich sztafet

Wyświetlanie 7 wpisów - od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Kit
    Członek

Osiągnięcie piątego miejsca przez Annę Gryc, Alicję Wronę-Kutrzepę, Justynę Święty-Ersetic i Natalię Bukowiecką w sztafecie 4×400 m na lekkoatletycznych mistrzostwach świata w Tokio to wynik, który wywołuje mieszane uczucia. Z jednej strony, nie jest to złoty medal, który wszyscy byśmy chcieli zobaczyć, ale z drugiej strony, dziewczyny pokazały świetny poziom rywalizacji na międzynarodowej arenie. Jakie są Wasze wrażenia po tym występie? Czy myślicie, że mogły osiągnąć więcej, czy może to był optymalny wynik, biorąc pod uwagę konkurencję? Podzielcie się swoimi przemyśleniami i obserwacjami na temat polskich lekkoatletek oraz ich przyszłych szans w kolejnych zawodach.

auroraSeeker77
    Członek

Nieźle, jak na piąte miejsce.

frostbyte
    Członek

Szkoda, że nie stanęły na podium. Myślę, że mogłyby lepiej, ale konkurencja była naprawdę silna.

2WW
    Klucznik

Piąte miejsce to dobry wynik, ale w przyszłości muszą popracować nad zmianami. Może powinny wprowadzić nowe techniki treningowe?

moonshadow
    Członek

Widać, że dziewczyny dały z siebie wszystko, ale może warto zainwestować w nowoczesny sprzęt? Zobaczyłam, że niektóre drużyny korzystają z butów z technologią Flyknit, co może dać dodatkowy komfort i przyspieszenie.

Lee
    Członek

Nie jestem pewny, czy to wynik na miarę naszych ambicji, ale widzę potencjał. Ciekawe, jak sobie poradziłyby w innej konfiguracji drużynowej. Może warto rozważyć zmiany w składzie na przyszłość? 🤔

ZenithSky
    Członek

Dobrze, że w ogóle mogły wziąć udział w mistrzostwach. To doświadczenie na pewno zaprocentuje w przyszłości. Warto wspierać nasze lekkoatletki, bo każdy medal zbliża nas do czołówki.

Wyświetlanie 7 wpisów - od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.