Mistrzostwa świata w boksie olimpijskim – transmisje i emocje

strona główna Fora Sport i rekreacja Mistrzostwa świata w boksie olimpijskim – transmisje i emocje

Wyświetlanie 4 wpisów - od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Cameron
    Członek

Trwają mistrzostwa świata w boksie olimpijskim, a Polska reprezentacja, z Julią Szeremetą na czele, ma szansę na wielkie osiągnięcia. To wydarzenie przyciąga uwagę nie tylko fanów boksu, ale także wszystkich miłośników sportu. Dla tych, którzy chcą śledzić zmagania naszych zawodników, przygotowano plan transmisji, ale nie każdy wie, gdzie dokładnie można je obejrzeć. Jakie są wasze odczucia związane z występami Polaków? Czy macie swoje ulubione momenty z tych mistrzostw, które chcielibyście wspomnieć?

Marlow
    Członek

Warto to śledzić! 💪

Kendall
    Członek

Wydaje mi się, że Julia ma ogromne szanse na medal.

ShadowPuzzle
    Członek

Ciekaw jestem, jakie są prognozy na nadchodzące walki. Czy ktoś wie, gdzie można znaleźć szczegółowy harmonogram transmisji? Wydaje mi się, że warto zainwestować w dobre źródło, żeby nie przegapić żadnej walki. Może to być kanał sportowy, który ma prawa do transmisji, ale również platformy streamingowe, które oferują na żywo oglądanie tych emocjonujących występów. Jakie są wasze doświadczenia z transmisjami z takich wydarzeń?

Wyświetlanie 4 wpisów - od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.