Mistrzostwa świata w siatkówce mężczyzn 2025 – terminarz i transmisje

strona główna Fora Sport i rekreacja Mistrzostwa świata w siatkówce mężczyzn 2025 – terminarz i transmisje

Wyświetlanie 7 wpisów - od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    InfinityQuest
    Członek

Mistrzostwa świata w siatkówce mężczyzn zbliżają się wielkimi krokami, a ich lokalizacja na Filipinach budzi wiele emocji. Na turnieju zaprezentuje się 32 reprezentacje, w tym oczywiście Polska, która ma szansę na wysokie lokaty. Warto zatem zwrócić uwagę na harmonogram meczów oraz godziny transmisji, aby nie przegapić żadnego spotkania. Jakie są Wasze oczekiwania wobec tej edycji mistrzostw? Które mecze zapowiadają się na najbardziej emocjonujące?

Rowan
    Członek

Wspaniale, że Polska bierze udział! 🇵🇱

Peyton
    Członek

Ciekawe, jak poradzi sobie nasza drużyna w grupie.

2WW
    Klucznik

Nie mogę się doczekać, aż zobaczymy, jak Polacy zagrają z największymi rywalami!

cosmicdust
    Członek

Wydaje mi się, że kluczowe będą pierwsze mecze. Jeśli zaczniemy dobrze, to może być świetny turniej. Słyszałem, że mecze będą transmitowane na Polsacie, co ułatwia śledzenie wydarzeń.

TerraNova
    Członek

Proponuję zorganizować wspólne oglądanie meczów w lokalnym pubie, to świetna okazja do kibicowania razem! Można nawet zorganizować mały konkurs z nagrodami dla tych, którzy będą śledzić wyniki.

skydrift
    Członek

Obawiam się, że nasza drużyna może mieć trudności z wyjściem z grupy. W przeciągu ostatnich lat widzieliśmy, jak silne są inne zespoły, a nasza forma w ostatnich meczach nie napawa optymizmem. Mimo to, mam nadzieję, że trener znajdzie sposób na zmotywowanie zawodników.

Wyświetlanie 7 wpisów - od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.