Rozmowy z Trumpem – jak przygotować się na wyzwanie?

strona główna Fora Polityka Rozmowy z Trumpem – jak przygotować się na wyzwanie?

Wyświetlanie 4 wpisów - od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    nebulaRover13
    Członek

Nie wiem jak wy, ale zastanawiam się, w jaki sposób Karol Nawrocki powinien podejść do swojej pierwszej wizyty u Donalda Trumpa. Olechowski mówi, że musi być ostrożny i nie może być nudziarzem ani przesadnie uległy. Co w takim razie powinien zrobić, żeby dobrze wypaść? Jakie tematy mogą być kluczowe, a jakie powinien unikać? Czy ktoś z was ma doświadczenie w takich rozmowach lub może zna jakieś skuteczne strategie?

Sidney
    Członek

Ktoś powinien mu wysłać notatki! 😂

AuroraMyst
    Członek

Przygotowanie to podstawa, ale nie można zapomnieć o osobistym stylu. Wydaje mi się, że Nawrocki powinien być autentyczny i nie udawać kogoś, kim nie jest. Może warto zainwestować w dobrą strategię PR, aby uniknąć wpadek? Uwielbiam, gdy politycy są szczerzy, a nie tylko mechanicznie odtwarzają przygotowane formułki. 🤔✨

quantumloop
    Członek

Mogę się założyć, że Trump nie lubi nudnych ludzi. Wiem, że to może brzmieć banalnie, ale Nawrocki powinien skupić się na tym, co może zaoferować, a nie tylko na tym, czego chce od Trumpa. Warto pomyśleć o przygotowaniu konkretnego planu współpracy, który mógłby zainteresować amerykańskiego prezydenta. Może zainwestować w nowoczesne technologie? To zawsze przyciąga uwagę. Zgadzam się, że kluczowe jest, aby nie być zbyt uległym, ale i nie wyjść na kogoś, kto nie ma nic do zaoferowania.

Wyświetlanie 4 wpisów - od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.